ACCEPTAREA CONDIÈšIILOR

Prin accesarea acestui site web È™i/sau a oricărei pagini a acestuia sunteÈ›i de acord cu aceste condiÈ›ii de utilizare. Daca nu sunteÈ›i de acord cu aceÈ™ti termeni È™i condiÈ›iile de utilizare, vă inităm să părăsiÈ›i acest website.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Website-ul nostru vă pune la dispoziÈ›ie informaÈ›ii în scop informativ general, care vă oferă o scurtă descriere a soluÈ›iilor È™i serviciilor cu care venim în întâmpinarea dumneavoastră.

 

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a website-ului www.move-it.ro.
 Accesând È™i navigând pe acest website, acceptaÈ›i termenii de utilizare descriÈ™i în continuare.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. MOVE IT SMART S.R.L.deÈ›ine drepturile de proprietate asupra websiteului È™i nu le va transfera către părÈ›i terÈ›e.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI WEB

Prezentul website poate conÈ›ine legături sau trimiteri către alte website-uri considerate de S.C. MOVE IT SMART S.R.L. utile în legătura cu conÈ›inutul website-ului său È™i care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiÈ›iile generale de utilizare corespunzătoare acelor website-uri.

 

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea website-ului È™i la protecÈ›ia utilizării va rugăm să ne contactaÈ›i prin intermediul secÈ›iunii Contact din website.